Volledig scherm
Georgina Verbaan. © Instagram

Georgina krijgt een oude kop en Olcay gaat al vroeg aan de wijn

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Presentatrice Olcay Gulsen vindt het dinsdagochtend al vroeg tijd om een fles wijn open te trekken.

Even geen rimpelvrij huidje voor Georgina Verbaan: voor de opnames van een nieuwe film wordt ze flink onder handen genomen door een visagiste.

Gekleed in een regenboogpak wenst actrice/presentatrice Yolanthe Cabau haar zoon Xess Xava niets anders dan regenbogen en zonnestralen in het leven.

Actrice Victoria Koblenko en haar lief Evgeniy Levchenko hebben welgeteld twintig minuten samen op een kinderloze ochtend.

Sylvie Meis heeft nog niet genoeg vakantie gehad deze zomer en dus pakt ze wéér het vliegtuig naar partyeiland Ibiza.

Wie een tatoeage wil, moet pijn lijden, snapt zanger Douwe Bob als geen ander.

Dj Paul Rabbering is terug op de radio, met zoonlief Abel op zijn arm. Geëmotioneerd start hij David Bowie in voor Abel, wiens tweede naam Bowie is. 

Actrice Jelka van Houten is in haar nopjes met de make-up die ze kreeg voor een fotoshoot in het blad van Chantal Janzen. 

  1. Onbegrip over DWDD-betoog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Onbegrip over DWDD-be­toog over ouderwets en te weinig divers Friends

    Komende week is het precies 25 jaar geleden dat de legendarische serie Friends begon; reden genoeg voor De Wereld Draait Door om aandacht te besteden aan de reeks. Adra Kaya van Yung DWDD ging langs bij mediawetenschapper Dan Hassler-Forest van de Universiteit Utrecht en die stelde dat Friends in 2019 niet meer kan. Op sociale media heerst veel onbegrip over zijn betoog: ‘Heeft deze vent überhaupt ooit Friends gekeken?’