Geraldine Kemper
Volledig scherm
Geraldine Kemper © ANP Kippa

Geraldine gekiekt met extreme lieslaarzen en Zoey showt haar striae

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media – wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Dave Roelvink is van mening dat het panterprintmuurtje achter hem wel ‘lekker’ is. Fans van de dj denken daar anders over. 'Jij bent lekker!’

Actrice Carice van Houten is het archief ingedoken en trommelde daar wat oude kiekjes op.

Model Zoey Ivory hoopt een statement te maken met een foto van haar striae. 'Normaal voor elk lichaam', luidt haar boodschap.

Geraldine Kemper trok een sexy outfit aan voor een interview in de LINDA.. ‘Let's talk about sex baby', aldus de presentatrice.

Acteur Thijs Römer is flink afgemat in de sportschool.

De zwangere Katja Schuurman wordt in de watten gelegd op reis met ‘ouden van dagen’ als Gerard Cox en Willibrord Frequin.

Terwijl heel Nederland leest over de relatiebreuk met Bridget Maasland, zoekt André Hazes afleiding bij de opnames van tv-programma We Want More.

Georgina Verbaan is helemaal hoteldebotel op haar kersverse vriendin Maartje Wortel.

Acteur Tygo Gernandt moet even pronken met z’n sixpack.

Chantal Janzen had een heel bijzondere date night met haar zoon James (11).

Vast een gesponsord bericht van Angela Groothuizen, maar ze moet even kwijt dat ze op weg is naar een strakker velletje.

Wie is de Mol?-deelnemer Leonie ter Braak drinkt een biertje in Kenia.

Actrice Hanna Verboom is op wintersport met een schattig pakketje op haar rug.