Volledig scherm
Geraldine Kemper. © ANP

Geraldine Kemper is kritisch punt voorbij in haar relatie

De relatie tussen presentatrice Geraldine Kemper en haar vriend is inmiddels een kritisch punt voorbij: ,,Ik heb inmiddels mijn eerste scheet in zijn bijzijn gelaten. Hij was me aan het kietelen en toen ontglipte er eentje."

Normaal gesproken doet ze dit soort dingen op het toilet, zegt ze in de ochtendshow van Lex Gaarthuis op de radiozender 100% NL. ,,Gelukkig vond hij het niet erg. Volgens mij hebben mannen daar niet zoveel problemen mee, zolang het per ongeluk is. Stel je doet het expres midden in zijn gezicht, dan snap ik dat mannen het smerig vinden." Het laten van boeren heeft de blonde presentatrice altijd al in het bijzijn van haar vriend gedaan. ,,Wat erg eigenlijk!"

Geheim

Al anderhalf jaar heeft ze verkering, maar ze houdt haar vriend tot nu toe bewust buiten de media. Geraldine vreest dat ze haar lover niet lang meer geheim kan houden. ,,Zolang mensen van niks weten probeer ik hem voor mezelf te houden. Er lopen gelukkig nog geen fotografen achter ons aan op straat, maar hij zal binnenkort vast wel eens ergens opduiken. Als het aan mij ligt dan blijft het zo als het nu is."