Volledig scherm
© Brunopress

Geraldine: Met Paul ben ik voor het eerst volledig monogaam

Geraldine heeft in haar vriend Paul de ware gevonden. De 27-jarige BNN-presentatrice heeft het gevoel dat het met hem 'echt klikt' en is voor het eerst in een relatie volledig monogaam. ,,Dat is misschien niet leuk voor mijn exen om te horen, maar hiervóór vond ik het lastiger; ik kwam eerder in de verleiding om met iemand anders te zijn'', laat ze los in de nieuwste editie van LINDA, het maandblad van Linda de Mol.

Daarin verklapt ze ook dat ze het 'heel chill' vindt dat haar liefje niets met de media te maken wil hebben. Het stel werd zelfs nog nooit samen op een feestje gezien.

Geraldine ontmoette Paul in de kroeg. ,,Hij stapte daar lekker ouderwets op me af en dat heeft tot een relatie geleid.'' Het duurde vervolgens anderhalf jaar totdat ze samen door een roddelfotograaf samen op een bootje werden gespot. ,,Het liep eigenlijk allemaal best gek: terwijl er allemaal roddels over mij waren, dartelde ik gewoon out in the open met hem rond, we maakten helemaal geen geheim van onze relatie'', zegt ze daar nu over. ,,We moesten daar best wel om lachen. Alsof een groot mysterie was opgelost.''

Vorig jaar zomer vertelde Geraldine al gekscherend een zogenoemd kritisch punt in haar relatie voorbij te zijn. ,,Ik heb inmiddels mijn eerste scheet in zijn bijzijn gelaten. Hij was me aan het kietelen en toen ontglipte er eentje."

Geraldine en Paul zijn sinds begin 2015 een stelletje.

Quote

Terwijl er allemaal roddels over mij waren, dartelde ik gewoon out in the open met hem rond

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6352 stemmen