Volledig scherm
Gerard Joling is er klaar voor. © ANP Kippa

Gerard Joling gestrikt voor volgende Holland Zingt Hazes

Gerard Joling zal ook de komende editie van Holland Zingt Hazes weer op de bühne staan. De zanger is naast een groot aantal andere artiesten op 13 en 14 maart te horen in de Ziggo Dome. Dat maakte de producent vandaag bekend.

Holland Zingt Hazes is een jaarlijks terugkerende concertreeks, waarbij de hits van André Hazes vertolkt worden door verschillende Nederlandse zangers. Zo zingen Hazes’ kinderen André Hazes junior en Roxeanne Hazes elk jaar mee, zal Jeroen van der Boom nummers opdragen en ook Gerard Joling brengt een aantal nummers ten gehore. 

Eerder dit jaar werd bekend dat Miss Montreal zal optreden in de Ziggo Dome. Het zangfeest trekt altijd veel bekijks. Dit jaar waren alle vier de concerten volledig en zeer snel uitverkocht.

 1. Presentatrice maakt prins George (6) belachelijk vanwege balletlessen, kijkers woest

  Presenta­tri­ce maakt prins George (6) belache­lijk vanwege balletles­sen, kijkers woest

  Good Morning America-presentatrice Lara Spencer (50) heeft zich de woede van duizenden kijkers op de hals gehaald na het publiekelijk belachelijk maken van prins George, de derde in lijn voor de Britse troonopvolging. Spencer barstte gisteravond in lachen uit toen ze onthulde dat de 6-jarige zoon van William en Kate Middleton balletlessen gaat volgen. ,,Jongetjes uitlachen omdat ze dansen, dat is zo triest!”
 2. Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Grande-diehards
  FOTOSERIE

  Hele nacht én dag in de rij voor concert in Ziggo Dome: dit zijn de Ariana Gran­de-die­hards

  Ariana Grande treedt vanavond, morgen én 11 september op in de Ziggo Dome. De fans kunnen haast niet wachten. Voornamelijk jongeren, afkomstig uit Nederland, maar ook uit Duitsland en Italië zitten, liggen en staan al sinds de vroege uurtjes massaal voor de deur van de concerthal in Zuidoost. De deuren gaan pas om 18.30 uur open, maar vannacht lagen er al enkele die-hards voor de deur.
 3. Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Dit gebeurde er toen Kanye West de Video Music Awards bestormde: ‘Pink gaf hem op zijn donder’

  Het is intussen één van MTV’s meest iconische momenten. Kanye West liet zich in 2009 tijdens de uitreiking van de Video Music Awards (VMA’s) niet bepaald van zijn beste kant zien. De zanger - die bekend staat om zijn grootspraak en arrogante houding - bestormde tijdens de speech van Taylor Swift het podium en schreeuwde dat volgens hem de verkeerde artieste de trofee gewonnen had. Nu, tien jaar na het bewuste moment, komt eindelijk aan het licht wat er zich daarna afspeelde.