Gerard Joling ternauwernood ontsnapt aan drogering

Gerard Joling is zaterdagavond net niet gedrogeerd. Tijdens een avondje stappen deed iemand iets in zijn drankje. Mocht de zanger dit niet zijn opgevallen, dan was zijn vakantie niet goed afgelopen.

,,Gisteravond deed iemand iets in mijn glas. Gelukkig zag ik het, en is het goed afgelopen!'', schrijft Geer op Facebook.

De artiest geeft ook een waarschuwing af voor andere feestvierders. ,,Hierbij wil ik iedereen waarschuwen. Laat nooit je glas onbeheerd staan.'' Het bericht heeft ruim 3.000 likes en is meer dan 500 keer gedeeld.

Spanje
Het voorval gebeurde in Barcelona, waar Gerard momenteel vakantie viert. Zaterdag postte de zanger een foto op zijn profiel waarop hij te midden van een groep mensen staat voor zijn hotel. ,,Het is te gezellig hier in Spanje'', zette hij erbij. Ook deelde hij een zonnige selfie vanaf het strand, met een cocktail in de hand.

Gerard is hard toe aan vakantie na intensieve optredens met De Toppers - de formatie met René Froger en Jeroen van der Boom, red. - in de Arena. Ook ging de aanrijding met de 91-jarige Jo Buis-Van der Laarse hem niet in de koude kleren zitten. De bejaarde vrouw werd een maand geleden door de zanger aangereden op een zebrapad in Aalsmeer. Ze ligt met botbreuken in het ziekenhuis.

In het najaar presenteert Geer voor SBS6 het programma K3 Zoekt K3, waarin op zoek wordt gegaan naar nieuwe zangeressen voor het Belgische kleuterpoptrio K3.

Het is te gezellig hier in Spanje

Posted by Gerard Joling on Saturday, June 20, 2015