Volledig scherm
© ANP Kippa

'Gerard Joling verdiende jarenlang meer dan Gordon'

Gerard Joling en Gordon vormden jarenlang een tv-duo, maar die succesvolle samenwerking leverde Geer meer op dan Goor. Gordon onthulde vanavond in De wereld draait door dat hij er onlangs achter kwam dat Gerard altijd meer salaris kreeg. 

Gordon, zo vertelde hij, was daar geruime tijd behoorlijk chagrijnig over. ,,Maar ik moet daar eigenlijknu  vreselijk hard om lachen dat hij dat zo heeft gespeeld. Ik ken hem langer dan vandaag.”

Jaren geleden bracht John de Mol Gerard Joling en Gordon samen voor het tv-programma Joling & Gordon over de vloer, dat in 2005 voor het eerst op tv was. Nu Gordon voor vijf jaar heeft getekend bij Talpa, is er gesproken over een hereniging van het duo.  ,,Maar hij vraagt belachelijk veel geld", zei Goor eerder.  ,,Ja, het had met geld te maken", herhaalde de entertainer nog maar eens in DWDD.  ,,Gerard wilde te veel, zoals altijd. Maar hij verdient het ook, want iemand moet die botoxdokter betalen.”

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’