Het is eindelijk heerlijk weer hier! Ik neem nog snel even een duik op deze spannende dag! 😁 #gerardjoling

Een foto die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Gerard 'lekt' details: bruiloft Gordon met 72 gasten in een paleis

updateGordon (49) beleeft vandaag in Zuid-Afrika een zonnige trouwdag. Volgens zijn collega en goede vriend Gerard Joling (57) is de temperatuur in Kaapstad prima en wordt de huwelijksceremonie groots aangepakt.

Ondanks dat alle informatie over de bruiloft strikt geheim wordt gehouden, komt Geer vanuit het hotelzwembad met een korte update. Details waaruit de locatie van de festiviteiten zijn af te leiden, zijn in het filmpje vakkundig weg gebliept. Wat hij wel mag vertellen is dat het 22 graden is, er volop genoten wordt en dat er 72 man aan gasten, pers en crew verwacht worden in 'een paleis'. ,,Hoe leuk is dat? Daar heb ik heel veel zin zin.''

Gisteren werd in een restaurant in Kaapstad een etentje georganiseerd voor alle camera- en geluidsmensen die betrokken zijn bij het programma Gordon Gaat Trouwen. Het huwelijk wordt in december op tv uitgezonden; tot die tijd mag de naam van Gordons kersverse echtgenoot niet bekend worden. In de komende uitzendingen maakt hij kennis met de schoonfamilies. 

Wie van de vijf?

Gordon ging de afgelopen maanden met 12 mannen op date, waaruit vijf huwelijkskandidaten werden gekozen. De presentator geeft vandaag zijn ja-woord aan horeca-ondernemer Rogier, financieel manager Gerben, de Italiaanse steward Manuel, sportschooleigenaar Roy of het Vlaamse medium Maarten. 

Kijkers van het programma stemmen massaal voor Rogier, maar Gordon laat zich in deze helemaal leiden door zijn eigen gevoel. Voor zijn vertrek naar Kaapstad - waar hij een huis bezit - liet hij weten: ,,Afgelopen maanden waren een stormbaan aan emoties met veel onverwerkt verdriet en een hoop oud zeer. Dat heb ik nu eindelijk allemaal achter me kunnen laten en deze week maak ik een keuze uit mijn hart''.

In een prachtig kasteel met uitzicht voor het programma Gordon Gaat Trouwen #gerardjoling #geerengoor

Een foto die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

Wat een stoere mannen hier in Zuid-Afrika. #gerardjoling #geerengoor

Een foto die is geplaatst door Gerard Joling (@gerard_joling) op

poll

Gordon moet trouwen met

  • Rogier (84%)
  • Gerben (2%)
  • Manuel (8%)
  • Roy (3%)
  • Maarten (3%)
40959 stemmen
Volledig scherm
© RTL