Volledig scherm
© YouTube TopNotch

Geruchten over break-up Ronnie en Famke ‘storm in glas water’

UpdateHet gerucht dat het uit is tussen zangeres Famke Louise (20) en rapper Ronnie Flex (26) blijkt niet waar. Er leek even sprake van toen het fans opviel dat de artiesten elkaar ‘ontvolgd’ hebben op Instagram.

Flex slingerde recent opmerkelijke teksten online dat hij ‘een bitch niet kan vertrouwen’ en niet verliefd kan zijn op een ‘thottie’ (straattaal voor slet). Volgens het management van de artiest had Ronnie vannacht een feestje met vrienden en zette hij de uitspraken zonder reden online. 

Van een relatiebreuk is dus geen sprake. ,,Het is een storm in een glas water’’, aldus een woordvoerder van beide artiesten. Hij verzekert dat Famke niet is vreemdgegaan.

Op 14 december kwam het stel met het nummer Alleen Door Jou, die eindigde met een passionele zoen. Later die dag kwam het hoge woord eruit in RTL Late Night: ,,Ja, we zijn samen. Het speelt al lang’’, aldus Famke in een korte reactie. Drie dagen later maakte Ronnie (echte naam Ronell Langston Plasschaert) bekend dat hij een dochter had gekregen, Nori Dua. De moeder van het meisje is de 23-jarige Wafae Kefi uit Den Haag, ook wel bekend als dj Wef.

Volledig scherm
Famke Louise en Ronnie Flex zoenen elkaar in de video bij Alleen Door Jou. © Youtube
Volledig scherm
© Instagram Stories/ Ronnie Flex
Volledig scherm
© Instagram Stories/ Ronnie Flex