Volledig scherm
Gordon vlak na het ongeval in zijn huis in Blaricum. © Facebook

Geschokte Gordon: Politie Mykonos liet mij voor dood achter

Ondernemer-presentator Gordon Heuckeroth (49) heeft twee jaar na zijn heftige ongeluk op het Griekse eiland Mykonos, waarbij hij zwaargewond raakte en nog steeds met de gevolgen kampt, meer informatie gekregen over de toedracht van het bizarre voorval. Gordon spreekt vandaag van een laffe daad van een visser uit het stadje die hem in beschonken toestand op straat van achteren aanreed.

Dacht Gordon jarenlang dat het ging om een toerist, nu is hij er zo goed als zeker van dat de visser de dader is. ,,Bijna iedereen wist van de laffe daad'', aldus de Blushing-eigenaar op zijn facebookpagina.

Gordon gaat nog een stap verder door te stellen dat de man in kwestie vrienden moet zijn geweest met een politieagent op het eiland, die het ongeval 'maskeerde'. ,,En mij daar dus voor dood moet hebben achtergelaten. Wat een bizar verhaal, vooral omdat er dus politie bij betrokken is geweest.''

Karma

Volledig scherm
Gordon op Mykonos. © Facebook

Gordon vierde vorige week nog op Mykonos met vrienden zijn 49-jarige verjaardag. Ondanks het trauma, is hij dankbaar voor zijn leven. ,,Ik word er verdrietig van dat mensen zo in elkaar steken, maar een ding is dat ik er gelukkig nog ben.'' Goor hoopt dat karma de Griek 'zijn verdiende loon mag geven'.

Het ongeluk vond 3 september 2015 vroeg in de ochtend plaats toen Gordon vanaf een restaurantje naar zijn hotel op het eiland wandelde. Een automobilist - naar nu blijkt een inwoner van Mykonos - reed hem aan, maar
ging er als een haas vandoor. De zwaargewonde presentator kreeg hulp van toevallige passanten en werd bewusteloos per ambulance naar een lokaal ziekenhuis gebracht. Vervolgens werd hij per traumavliegtuig naar Athene gebracht. Terug in Nederland moest hij langere tijd herstellen in een aangepast bed in zijn Blaricumse villa.

Quote

Wat een bizar verhaal, vooral omdat er dus politie bij betrokken is geweest