Getty Kaspers (73) boos over leeftijdsdiscriminatie bij songfestival: ‘Te gek voor woorden’

videoSongfestivalwinnares Getty Kaspers vindt het onbegrijpelijk dat 70-plussers niet welkom zijn in de zaal bij het Eurovisie Songfestival. Oud-journalist Jan Paul Bevoort deed aangifte tegen minister Hugo de Jonge, OMT-lid en hoogleraar Andreas Voss en de organisatie Fieldlab evenementen wegens leeftijdsdiscriminatie. De Teach-in-zangeres, zelf 73, steunt hem: ,,Dit is te gek voor woorden eigenlijk.”

2 reacties

 • Bob Peeters

  1 jaar geleden
  Grondwettelijk? Mevrouw, er heerst een pandemie.. Mee eens of niet, in dit democratische land hebben we ons te houden aan de regels van de gekozen overheid. Op uw manier heeft iedereen wel iets wat voor hem of haar heel belangrijk is en waar hij of zij naar toe wil. Kijk naar ouderen die wel op wat voor manier dan ook slachtoffer zijn geworden. Vooral voor die kwetsbare groep zijn de regels er. Het is nou eenmaal niet mogelijk om hiervoor maatwerk te maken.... Gr Bart
 • P. van der Kooij

  1 jaar geleden
  Ik ben eigenlijk wel klaar met al die mensen die wat vinden van welke maatregel dan ook. En oh wat zijn we er dan als de kippen bij om het woord 'discriminatie' te gebruiken. Voor de goede orde, ik ben zelf ook 70 en ik heb dus recht van spreken. En nee, ik ben geen deugmens. Deze wappie term vind ik erg grappig, maar ook een beetje zielig.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
25570 stemmen