Gezicht van Tori Spelling knalrood na huidpeeling

De Amerikaanse actrice en realityster Tori Spelling heeft in een medisch gezondheidscentrum in de Californische plaats Calabasas de huid van haar gezicht laten 'peelen'. Na afloop van de behandeling met chemicaliën kwam Tori (42), die bekend werd door de hitserie Beverly Hills 90201, onder de opvallende rode vlekken weer naar buiten.

Volgens de website E!Online onderging de actrice, die werd gespot door paparazzifotografen, drie verschillende behandelingen in de Calabasas Medical Spa. Allereerst zou haar huid zijn aangepakt met een reinigend een gladmakend chemisch goedje, waarna de dode huidcellen werden verwijderd met een soort schuurmachine. Tenslotte liet Tori haar wenkbauwen waxen.

De site sprak een medewerker van de kliniek en die stelde dat het gezicht van Spelling na verloop van tijd wel weer tot rust zal komen. ,,Dat duurt meestal een paar uur tot enkele dagen. Maar dan moet mevrouw wel de komende tijd uit de zon blijven''.

Volg AD Show ook op Facebook en Twitter

Algemeen Dagblad gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

Onbekende Duncan Laurence namens Nederland naar Tel Aviv

  • Goede zet (54%)
  • Daar snap ik niets van (46%)
10407 stemmen