Volledig scherm
Gigi Ravelli en haar vriend Roger Hodenius © Brunopress

'Gigi Ravelli door schatrijke vriend van de buis gehouden'

UpdateVorig jaar liet Gigi Ravelli zich op eigen verzoek uit 'Goede Tijden Slechte Tijden' schrijven en is sinds die tijd niet meer te zien op televisie. Roger Hodenius, de schatrijke vriend van de 32-jarige actrice, zou willen dat zij niet meer in de openbaarheid verschijnt.

Volgens ingewijden is Gigi van de radar verdwenen, schrijft de Telegraaf. Ze is niet meer te zien op de televisie en verschijnt niet meer op showbizzfeestjes. ,,Roger wil namelijk dat zijn vriendin, net als hijzelf doet, zo onopvallend mogelijk zou leven.''

Roger heeft een succesvol bedrijf, Flow Trader, dat zich specialiseert in het snel doen van transacties door middel van computerprogramma's. Het bedrijf kreeg een waarde van een miljard euro toegekend en omdat Roger 21 procent van de aandelen in eigen bezit heeft, wordt zijn vermogen geschat op ruim 200 miljoen euro. Zijn rijkdom zou de reden zijn dat hij niet op de voorgrond wil treden. Niet uit verlegenheid dus, maar om te voorkomen dat hij de aandacht van verkeerde types trekt. 

Volgens de krant maakte het vermogen van Roger het afscheid van de televisie voor Gigi een stuk makkelijker. Zij zou überhaupt een acteercarrière niet geambieerd hebben. Zij wilde juist financieel onafhankelijk zijn en gaf in eerdere interviews aan dat actrices te weinig verdienen doordat de concurrentie te groot is.

De tortelduifjes wonen inmiddels samen in een recent gekocht grachtenpand aan de Prinsengracht in Amsterdam. Het pand wisselde van eigenaar voor een slordige 2 miljoen euro. Volgens Quote rust er geen hypotheek op het riante stulpje. Roger zou voor viervijfde deel eigenaar zijn en Gigi zou eenvijfde deel hebben betaald.