Russell Crowe
Volledig scherm
Russell Crowe © EPA

Gladiator-ster Russell Crowe ziet in jonge student (23) een topacteur en laat zijn wens uitkomen

Zoveel talent en sympathie hebben dat een ster als Russell Crowe er hoogstpersoonlijk voor zorgt dat jij je droom kunt najagen. Het overkwam een 23-jarige student uit het Britse North Yorkshire, die zijn droom om acteur te worden bijna moest opgeven vanwege een gebrek aan geld. De 56-jarige Crowe, die in 2000 furore maakte met zijn legendarische rol in blockbuster Gladiator, aarzelde geen moment en bezorgde de jonge student de verrassing van zijn leven door de kosten van zijn toneelschool te betalen. ,,Ik kan niet meer stoppen met lachen.”

 1. Popicoon Cardi B (27) ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online

  Popicoon Cardi B (27) ontketent rel met Melania Trump en gooit naaktfoto van first lady online

  De populaire rapper en tv-persoonlijkheid Cardi B (27) heeft op Twitter de frontale aanval geopend op first lady Melania Trump en op een voormalige Republikeinse Congreskandidaat. De wereldberoemde I Like It-zangeres raakte in een Twitterruzie verzeild met politica DeAnna Lorraine en publiceerde daarbij een naaktfoto van de Amerikaanse presidentsvrouw, voorzien van spottend commentaar. De tweet heeft inmiddels een miljoenenpubliek bereikt.
 2. Vrouw van Robin Williams: Toen de deur van zijn kantoor op slot zat, wist ik dat ik hem kwijt was
  PREMIUM

  Vrouw van Robin Williams: Toen de deur van zijn kantoor op slot zat, wist ik dat ik hem kwijt was

  Hollywoodlegende Robin Williams zat tijdens zijn laatste dagen vast in ‘een achtbaan van hoop en radeloosheid’, zegt zijn vrouw Susan Schneider in de aangrijpende documentaire Robin’s Wish, die op 1 september verschijnt. Hoewel het intussen al zes jaar geleden is dat de komiek zichzelf het leven ontnam, bleven veel details over zijn toestand onbekend. ,,We vochten tegen een dodelijke en ongeneeslijke ziekte, zonder het zelf te weten”, zegt Susan.

Poll

Vind jij het goed dat RTL-programma's langer worden?

 • Ja, hoe langer hoe fijner (17%)
 • Nee, anderhalf uur is te lang (83%)
9942 stemmen