Volledig scherm
© EPA

Glamrockband KISS voor laatste keer naar Ziggo Dome

KISS slaat Nederland niet over tijdens hun vorige maand aangekondigde afscheidstournee. De legendarische glamrockband speelt op 25 juni voor het laatste op Nederlandse bodem in de Ziggo Dome in Amsterdam, zo heeft Mojo aangekondigd.

KISS stopt er na 45 jaar mee. In 2019 gaan ze nog één laatste keer de wereld over. De band belooft dat het een tournee zal worden om te onthouden. ,,De luidste met de meeste hits en de meeste explosies", zo kondigde frontman Gene Simmons eerder aan. ,,Alles wat we hebben opgebouwd en alles wat we de afgelopen vier decennia hebben veroverd, had nooit kunnen gebeuren zonder de miljoenen mensen wereldwijd die in die jaren clubs, arena's en stadions hebben gevuld."

KISS is een van de succesvolste bands aller tijden. Wereldwijd verkocht de band meer dan 100 miljoen albums. In Nederland werd KISS vooral bekend door de hit I Was Made for Lovin' You.

De 14-jarige Brabantse Yoebe won afgelopen jaar een wedstrijd en mocht samen met KISS-bassist Gene Simmons een lied spelen. Bekijk hieronder de beelden:

  1. President Zuid-Korea: Onderzoek K-Pop-schandaal rond Big Bang-lid Seungri

    President Zuid-Ko­rea: Onderzoek K-Pop-schan­daal rond Big Bang-lid Seungri

    De Zuid-Koreaanse president Moon Jae-in wil een onderzoek naar het seks- en corruptieschandaal waar een grote K-Pop-ster bij betrokken is. Rond het onderzoek naar Seungri, een voormalig lid van de band Big Bang, zijn volgens de president aanwijzingen van wijdverbreide corruptie onder politie- en belastingmedewerkers naar voren gekomen. President Moon omschrijft de aanwijzingen als ‘schokkend als ze waar zijn’.