Glennis bedolven onder positieve reacties: 'nieuwe legende geboren'

VideoNa de lovende kritieken die ze van de jury kreeg over haar optreden in de liveshow van America's Got Talent, heeft powerhousezangeres Glennis Grace haar fans via Twitter bedankt en uitgenodigd om op haar te stemmen. Haar vlijmscherpe vertolking van de ingewikkelde ballade Never Enough, waarbij ze alle noten loepzuiver raakte, heeft internationaal tot een golf positieve reacties geleid. ,,Een nieuwe legende is geboren.''

Volledig scherm
© WireImage

Glennis Grace zelf voelt zich overdonderd door alle support en het feit dat ze na haar optreden enige tijd 'viraal' ging op sociale media. ,,Wow! Deze AGT liveshow raakte me tot diep in mijn ziel! Bedankt allemaal voor de liefde en steun", schrijft Glennis op het sociale medium.

De reacties op haar tweet zijn al net zo lovend als het lyrische juryoordeel. Een greep uit de reacties vol superlatieven: 'Een nieuwe legende is geboren', 'subliem', 'Je deed het fantastisch, mijn stem heb je!', 'Ik heb je zien shinen en ben op vakantie in Amerika, dus ik kon op je stemmen',  'Dit was een fenomenaal optreden, je bent mijn favoriet. Ik volg je al jaren en hoop dat je wint', en 'Je verdient het. Jammer dat je doorbraak in de Verenigde Staten zo lang heeft geduurd, maar beter laat dan nooit'.  Een enkeling stelt een paar onzuivere noten te hebben gehoord en ook wordt kritiek geuit op haar outfit. Zo schrijft royaltyverslaggever Marc van der Linden: ,,Volgende keer een ander jasje aan.'' 

Of de vocaliste, die optrad tijdens de tweede kwartfinale, door mag naar de halve finale moet nog blijken. Na de uitzending van de door 18 miljoen Amerikanen gevolgde tv-show, kan er door het publiek in principe alleen vanuit de Verenigde Staten op haar worden gestemd via de website van omroep NBC, sms, telefoontjes en de AGT-app. Er is echter toch een simpele en legale manier om het zogenoemde 'geoblock' te omzeilen.  De uitslag van de kwartfinale wordt morgenochtend rond 01.00 uur (Nederlandse tijd) bekendgemaakt.

  1. Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken
    Temptation Island

    Woede en verbazing bij laatste kampvuur, Thomas ‘herinnert zich helemaal niks’ van eigen uitspraken

    Eindelijk was het dan zover voor de stellen van Temptation Island VIPS. Na twaalf dagen de ultieme verleiding te zijn aangegaan, werden zij deze aflevering eindelijk weer herenigd met hun partner. Maar dat verliep minder romantisch dan zij op dag één waarschijnlijk hadden verwacht. Bij Damian en Shirley liepen de gemoederen zelfs zo hoog op, dat ze niet eens meer in hetzelfde busje naar het vliegveld konden worden vervoerd.