Glennis Grace
Volledig scherm
Glennis Grace © Brunopress

Glennis Grace blijft vastzitten na gevecht in supermarkt zaterdag

UpdateZangeres Glennis Grace en haar 15-jarige zoon blijven voorlopig vastzitten nadat ze zaterdagavond zijn aangehouden na een gevecht in een Jumbo-supermarkt aan de Westerstraat in Amsterdam. De politie laat weten geen verdere mededelingen meer over de zaak te willen doen.

323 reacties

 • S.M. ruiter

  4 maanden geleden
  Dit valt onder ongewenste intimiteiten. Kan dus niet anders behandeld worden als bij de andere artiesten het geval is.
 • B Botje

  4 maanden geleden
  Ik snap de ophef niet hoor. Nu in eens is het een kut mens? Om eerlijk te zijn vind ik het prima. Als mijn dochter of zoon thuis komt met verwondingen dan beuk ik die gasten ook 24 keer door de jumbo. Niet ouwehoeren met mijn kinderen, eer en geweten want dan gaat het er bij mij toch ook echt even anders aan toe. Heel normaal menselijk en dierlijk gedrag wat ze heeft gedaan.
 • Maria Yvonne Franssen

  4 maanden geleden
  @"Niet Opgevoed"@ De meeste jongeren zijn welopgevoed. Maar zodra pa en ma uit de buurt zijn doen zij graag wat verboden is. Vooral meedoen met leeftijdsgenoten.Ik kende een docente, een keurige vrouw, en haar keurige dochter werd verliefd op een junkie en werd ook junk. Pas las ik dat prs Laurentien aandachtig haar dochter moet volgen. Zo verging het prs Caroline met tiener Charlotte: zij moest toen wel eens verstek laten gaan omdat haar dochter 'ernstig aan het puberen' was…...😯
 • G Gerards

  4 maanden geleden
  Waarom worden er eigenlijk kinderen van 15, 16 jaar in supermarkten in functies gezet waarin ze volwassenen en medejongeren moeten ´corrigeren´ ? Natuurlijk gaat dat volkomen mis, vindt je het vreemd... Mevr. Grace is overigens wel knap gestoord in haar reactie op zoiets. Pfff.
 • Grvr Schoot

  4 maanden geleden
  Het verhaal wordt weer door de media zoooo opgeblazen, maar Zo leuk om alleen al deze reacties hieronder te lezen!