Glennis Grace.
Volledig scherm
Glennis Grace. © Brunopress

Glennis Grace heeft spijt van gevecht in supermarkt: ‘Ik had beter moeten weten’

Glennis Grace heeft zich laten leiden door haar ‘primitieve moederinstinct’ toen ze verhaal ging halen bij supermarktketen Jumbo, nadat haar zoon met een bebloed gezicht thuiskwam. Dat zegt de zangeres vrijdag in een video, waarin ze terugkomt op de vechtpartij die in februari ontstond. Grace werd daarna aangehouden. ,,Ik had beter moeten weten.”

155 reacties

 • J.H. amir

  2 maanden geleden
  Fantastische zangeres! Ze mag blij zijn in dit land te wonen. Nederlanders zijn tolerant, begripvol, http://vergevingsgezind.In dit land geen heksenjacht, geen stemmingmakerij.Komen altijd op voor recht en onrecht wat tegenwoordig meer regel dan uitzondering lijkt te zijn. Zijn ook vaak in staat om ook al die anderen het voordeel van de twijfel te geven of een tweede kans te gunnen,Wat een heerlijk land is dit toch. Fantastixche zangeres, bijna on-Nederlands.....
 • Marc Fiers

  3 maanden geleden
  En vergeef ons onze zonden , zoals wij ook anderen hun zonden vergeven :-(
 • Anne-Marie De Nieuwe

  3 maanden geleden
  Ik ben bang dat ze een bron van inkomsten mist en dat ze toch weer aan het werk zal moeten. Bij de Jumbo hoeft ze in ieder geval niet te solliciteren.
 • Dick van Dijk

  3 maanden geleden
  En toch, als je goed naar haar wenkbrauwen kijkt zie je dat ze het meent 🤣🤣🤣
 • Henny Gerritsen

  3 maanden geleden
  Als je geboren bent voor een dubbeltje, dan wordt je nooit een kwartje! Ze heeft geen spijt, ze ziet haar centjes in gevaar komen!