Volledig scherm
© ANP Kippa

Glennis Grace slaat terug: ‘Ik heb niets verkeerd gedaan’

Glennis Grace (40) slaapt er geen nacht minder goed van dat haar voormalige management in Amerika woedend op haar is en juridische stappen onderneemt. ,,Ik laat me niet gek maken, door niemand niet’’, aldus Grace.

De souldiva richt zich liever op heuglijker nieuws, zoals de release van haar nieuwe cd en dvd Whitney a tribute, zo laat ze weten via Instagram. ,,Ik maak me sowieso geen zorgen’’, stelt ze haar fans gerust. ,,Ik heb niets verkeerds gedaan of gezegd, behalve de waarheid. Sommige mensen proberen hier een slaatje uit te slaan. Dat is aan hun. Ik hoop dat ze 's nachts goed kunnen slapen. Ik wel in ieder geval.’’

Glennis zegt ook blij te zijn met de steun die ze ontvangt. Ze ontvangt zoveel berichtjes, dat ze niet in staat is ze allemaal te beantwoorden. 

Lastig persoon

Gisteren werd bekend dat Invisble Management van de Amsterdamse zangeres eist dat ze zich in de media niet meer negatief over de firma uitlaat. Royce de Vries, de Nederlandse advocaat van het management, sommeerde Grace per brief haar uitspraken per direct terug te nemen. ,,De beweringen van Glennis Grace zijn onjuist en daarmee onrechtmatig jegens mijn cliënt’’, stelt hij.

Volledig scherm
Glennis Grace laat zich niet gek maken. © Instagram/Glennis Grace

De Vries doelde daarmee op de eerdere beëindiging van de samenwerking tussen Grace en Invisble Management en de manier waarop ze daarover sprak. ,,Ik wilde mijn dingen in Nederland ­blijven doen. Zij wilden het liefst alles openbreken. Gelukkig ben ik niet meer zo naïef, dus ik ging de discussie aan. Dan noemen ze je meteen een lastig ­persoon’’, zei Glennis onder andere.

De artieste denkt dat de kwestie nog niet is afgedaan. ,,Maar ik laat me dus niet gek maken door niemand. Ik kom in 2019 superhard terug. Dat wordt een te gek jaar, geloof me. Daar verandert niemand iets aan.’’

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
10083 stemmen