Volledig scherm
Glennis Grace © ANP Kippa

Glennis tot over haar oren verliefd, Katja heeft lentekriebels

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Pikant! Doutzen Kroes deelt vandaag een nogal onthullend kiekje van haar man. Op de foto is te zien hoe Sunnery James slechts met een kookschort om in de keuken staat. ‘Sunday panCAKES', grapt het Nederlandse topmodel eronder.

Matching outfits! Bas Smit en Nicolette van Dam vieren vakantie in het Oostenrijkse Tirol en zijn beide in het zwart gekleed. ‘De W van ANWB-stelletjes', grapt Smit bij het kiekje met zijn vrouw.

Beertje van Beers geniet van haar zondag. Gehuld in een topje en een kort broekje zit ze op de rand van het raam in haar kamer. ‘Lezen in mijn slaapkamer', laat ze weten.

Glennis Grace is tot over haar oren verliefd op haar gitarist Levy Simon. De zangeres, die voor een blonde coupe is gegaan, brengt een ode aan haar vriend op Instagram. ‘Ik heb me nog nooit zo geliefd gevoeld.’

André Hazes moet vanmiddag weer aan de bak in Rotterdam, maar eerst geniet hij van wat tijd met zijn zoon. ‘Lekker met m'n borsthaar in z'n oor kriebelen', grapt de zanger bij een foto waar kleine André in zijn armen ligt.

Jim Bakkum brengt een ode aan zijn vrouw. Ze mag vandaag 40 kaarsjes uitblazen en is zwanger van hun derde kindje. Speciaal daarvoor heeft Bakkum zijn Bettina vastgelegd. ‘Op haar aller-, allermooist.’

Het weer in Nederland mag dan zeker niet slecht zijn, Fajah Lourens heeft een warmere plek opgezocht. De killerbodyfanate viert vakantie op Bali. Een bikinikiekje mag natuurlijk niet ontbreken en dus poseert ze, gehuld in panterprint, voor de camera.

De zondag begint zo slecht nog niet voor Leco van Zadelhoff. De visagist had de eer om Leontine Borsato op te maken en vindt dat helemaal niet erg. 

Wolter Kroes staat deze vakantie vooral op de latten, maar uitgebreid lunchen hoort er ook bij. De zanger geniet van een warme maaltijd met zijn kids. ‘Onder paradijselijke omstandigheden', schrijft hij bij het kiekje.

Tygo Gernandt weet het nog niet zeker: staat een bril hem nu wel of niet? De acteur vraagt het aan zijn fans. ‘Leuk, niks meer aan doen!', reageert een aantal fans.

De lente is in aantocht! Katja Schuurman kan haar geluk niet op en laat nu al weten last te hebben van lentekriebels. 

Een emotioneel moment voor Nicolette Kluijver. De presentatrice is op wintersport waar haar zoontje leert skiën. ‘Ik kan wel janken, zo gelukkig maak je mij', schrijft ze bij een foto waarop het ventje zijn moeder stevig vasthoudt terwijl hij op de latten staat.

Susan Smit is flink verrast door haar vriend en columnist Onno Aerden. De blondine brengt een paar dagen met haar liefde door in de romantische stad Parijs. ‘Ik word voor het leven verpest met deze verwennerij.’

Het Wie is de Mol?-avontuur zit er voor Jamie Trenite weer op. De presentator baalt ontzettend en laat op Instagram weten graag terug te willen. ‘Het was het allermooiste avontuur met de prachtigste groep mensen ooit!', schrijft hij als bedankje.