Volledig scherm
PREMIUM
Gordon © William Rutten

Gordon: De nieuwe Geer is opgestaan, wat mij betreft

dancesingGordon debuteert vanavond bij John de Mols zender SBS 6 als jurylid van het programma DanceSing. De voormalige zanger over De Mol, onzekerheid, collega-jurylid Trijntje Oosterhuis en tv-columniste van deze krant Angela de Jong.

Weer werkt Gordon (50) samen met John de Mol. Vanaf vanavond is hij te zien als jurylid in het SBS-programma DanceSing, waarin niet gezocht wordt naar talenten die alleen kunnen zingen of dansen, maar het allebei kunnen. En op dezelfde zender presenteert de oud-zanger vanaf zondag de spelshow Dat verzin je niet!

 1. Beau krijgt geen toestemming voor AZC Inside: ‘Belachelijk’

  Beau krijgt geen toestem­ming voor AZC Inside: ‘Belache­lijk’

  Beau van Erven Dorens (48) keert morgenavond terug met een nieuwe maatschappelijk geëngageerd programma, De Sleutel bij RTL4. Daarin volgt hij vijf daklozen, verdeeld over heel Nederland. ,,Dat gaat nog altijd verder dan televisie maken. Hier kun je met enige hulp al zó veel bereiken. Vergis je niet, het daklozenprobleem in Nederland wordt alleen maar groter”, aldus de presentator die elke avond te zien is met zijn talkshow Beau.
 2. Visuele krachttoer trekt onbegrijpelijk script Bowie-musical recht
  PREMIUM

  Visuele krachttoer trekt onbegrijpe­lijk script Bo­wie-musical recht

  Natuurlijk, de geest van David Bowie zweeft door de zaal. Daarvoor is de grote portretfoto die na de slotscène van Lazarus wordt getoond, niet nodig. De musical eindigt met zijn meest iconische lied Heroes en begint met de song waarin hij – toentertijd nog door vrijwel niemand begrepen – zijn naderende afscheid van de aarde aankondigt. Het is het titelnummer van de voorstelling met als opening de kippenvelregel: Look up here, I’m in heaven.