Volledig scherm
© Instagram

Gordon en Chantal faceswappen en Hadewych over battle of the blondes

ShowbytesKorte updates van de sterren op Facebook, Twitter, Instagram en Snapchat: wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web voor je af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van BN'ers en celebrity's. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Fred en Plien

Stylist Fred van Leer en actrice-comedienne Plien van Bennekom hebben een ongetwijfeld hilarische fotoshoot achter de rug voor een niet nader te benoemen medium. Volgens Fred is het eindresultaat binnenkort te zien. 

Top shoot met die heerlijke @plienvanbennekom #binnenkort ❤️❤️❤️

Een foto die is geplaatst door null (@fredvanleer) op

Faceswap voor Goor

Sterrenfotograaf William Rutten haalde een flauwe grap uit Gordon en Chantal Janzen. Hij filmde de twee en zette maar de gein heel even een zogenoemd faceswapfiltertje aan. Het resultaat: Gooor met het gezicht van Chantal en andersom. 

@chantaljanzen.official @gordonheuckeroth 😂😂😂😂 #faceswap #williamrutten #gordonheuckeroth #chantaljanzen

Een foto die is geplaatst door null (@williamrutten) op

De split van Daan

Daniëlle van Aalderen genoot dit weekend van wat qualitytime met haar zusje. De ex van Lange Frans trok een sexy jurk met torenhoge split uit de kast, haar zusje ging voor een strakke jumpsuit. Met de Van Aalderentjes valt niet te spotten, aldus Daniëlle met serieuze blik.

Vrolijke Teun

Lief kijken vanuit zijn bedje. Meer hoeft Teun, de baby van Marlijn Weerdenburg, niet te doen om duizenden likes te verzamelen. Voor de actrice bestaat er geen betere start van de dag dan het tevreden gekir van haar zoontje te horen.

Foto's uit de oude doos

Birgit en Katja Schuurman doken in oude fotoalbums van hun ouders en stuitten op een hysterische kinderfoto, plus een romantisch kiekje van hun vader en moeder voordat de twee geboren waren. ,,Geen spat veranderd'', giechelt Birgit.

Mijn zus en ik...Geen spat veranderd toch? 😆

Een foto die is geplaatst door null (@) op

Gisteren bij mij ouders door stapels fotoalbums gesnuffeld: mijn papa en mama voordat ik er was. Zó mooi! #mom #daddy #dad #love #history

761 Likes, 18 Comments - Katja Schuurman (@katjaschuurman) on Instagram: "Gisteren bij mij ouders door stapels fotoalbums gesnuffeld: mijn papa en mama voordat ik er was. Zó..."

Hadewych is een legopoppetje

Actrice-zangeres Hadewych Minis dankt haar fans voor hun liefde en support nadat ze gisteravond net niet de finale van Maestro won. Ze juicht nog maar eens voor Maartje van de Wetering, die haar versloeg in de Battle of the Blondes.

Olcay is happy

Olcay Gulsen is blij en iedereen mag het weten. Haar weegschaal geeft 61,1 kilo aan en dat betekent dat de onderneemster bijna haar streefgewicht heeft bereikt. Die strakke jeans kan weer.

Yes 👯👯 ik ben zo blij!! 61.1 kg thnx @weightwatchersnld bijna op mijn streefgewicht 💋

Een foto die is geplaatst door null (@superolcay) op

Kelly's mindset

Kelly Weekers, de vriendin van producer John Ewbank, heeft een duidelijke maandagmotivatie voor ogen. Het hangt van cliché's aan elkaar, maar haar volgers zijn het er helemaal mee eens. ,,Dat is een hele goeie'', concludeert iemand.

De glitters van Toprak

De jumpsuit van Toprak Yalciner is zo opvallend dat de actrice liever haar lijf dan haar hoofd in de spotlights zet. Het feestseizoen is aangebroken, concludeert de knappe brunette bij de glittertjes.

..let the holiday season begin 🎄✨🍾

Een foto die is geplaatst door null (@topraky) op