Gordon en Patty Brard maken een dagelijks programma voor SBS6 in de stijl van Dr. Phil.
Volledig scherm
Gordon en Patty Brard maken een dagelijks programma voor SBS6 in de stijl van Dr. Phil. © SBS6

Gordon en Patty maken dagelijkse ‘Dr. Phil’-show voor SBS6

Gordon en Patty Brard gaan in de stijl van Dr. Phil een dagelijkse studioshow maken waarin maatschappelijke stellingen worden behandeld. In elke aflevering van het praatprogramma delen opmerkelijke gasten hun persoonlijke verhalen en ervaringen. Het programma zal te zien zijn bij SBS6.

Gordon & Patty is vanaf 6 april om 18.00 uur te zien bij SBS6. De opnames starten een week eerder. Op vrijdag presenteert het duo de show samen, op de overige werkdagen doet Gordon of Patty de presentatie alleen.
Elke dag staat er een maatschappelijk relevant onderwerp centraal: Wat doe je als je onder de armoedegrens moet leven? En mag je vreemdgaan als je partner nooit meer seks wil? Het kan ook gaan over wat te doen als je kind transgender is of over de invloed van social media op het gezinsleven.

Experts
In de studio zijn ook experts aanwezig, zoals psychologen, advocaten en artsen. Het publiek mag meediscussiëren over het onderwerp. Gordon en Patty gebruiken voor dit programma hun levenservaring om bepaalde zaken te relativeren. ,,Uiteindelijk leven we allemaal in dezelfde maatschappij en hebben we te maken met dezelfde problemen. Met dit programma stellen we dit soort alledaagse problemen aan de kaak”, zegt Patty. 
Gordon is tot in de puntjes voorbereid: ,,Ik ben hier al jaren mee bezig en ben afgelopen zomer zelfs afgereisd naar Los Angeles, om daar mee te kijken met talkshowhost Dr. Phil. Ik kijk ernaar uit om met dit programma mensen te kunnen helpen.”

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.