Volledig scherm
Gordon © ANP Kippa

Gordon mag eind deze maand afkickkliniek verlaten

Gordon mag eind deze maand zijn luxe afkickkliniek in Zuid-Afrika alweer verlaten. Dat bevestigt zijn manager aan Shownieuws. De zanger en presentator vecht daar tegen zijn alcohol- en cocaïneverslaving.

Gordon moet terug in Nederland meteen weer aan het werk, want in september starten de opnames voor een nieuw Talpa-programma. Wat dat precies is, is niet bekend.

Gordon maakte eind juli bekend dat hij verslaafd was en zich had laten opnemen in een verslavingskliniek. ‘Zoals iedereen er soms achter komt in het leven dat bepaalde dingen niet goed voor iemand zijn, maar er maar mee doorgaat om de ‘pijn’ te verzachten, heb ik ervoor gekozen om een rehab te bezoeken’, schreef Gordon. ‘Ik weet dat ik er sterker uit ga komen en zonder de behoefte die slechte dingen nog te doen.’

Gordon besloot de openbaarheid op te zoeken.  ‘Ik zal hopelijk een voorbeeld en inspiratie zijn voor velen.’ Daarnaast riep de SBS-presentator op zijn privacy te respecteren. ‘Zodat ik in alle rust dit zware proces kan doorstaan.’ Mondjesmaat laat hij wat van zich horen uit de kliniek.