Volledig scherm
© ANP

Gordon na aanrijding: Ik heb vreselijk veel pijn, maar ik leef

Zanger-presentator Gordon (47) weet vrijwel niks meer van de momenten die volgden op de aanrijding die hij meemaakte in de nacht van donderdag op vrijdag op het Griekse eiland Mykonos. ,,Het enige wat ik nog weet is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist in een ambulancevliegtuig naar Athene vloog'', zo liet de zwaargewonde patiënt zondagavond via Facebook weten.

Quote

Van achteren aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg maar niet op deze manier!

Gordon
Volledig scherm
© ANP/PR/fotomontage AD

,,Wat een heerlijke vakantie moest worden na een intensief half jaar van keihard werken eindigde voor mij in een nachtmerrie''. Gordon werd aangereden toen hij vanuit een restaurant richting zijn hotel wandelde. Hij werd van achteren geraakt door een auto die na de botsing doorreed.

Dankwoord
Gordon is zijn gevoel voor humor nog niet verloren door de klap: ,,Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap, ben zo vreselijk geschrokken maar ben in goede handen. Heb vreselijk veel pijn maar ik leef! Het had veel slechter af kunnen lopen. Van achteren aangereden worden vind ik op een Grieks eiland nooit zo erg maar niet op deze manier! Ik hoop alleen dat ik snel naar huis mag maar met 6 gebroken ribben schijnt vliegen gevaarlijk te zijn. Mijn nieuwe programma 'Nooit meer naar huis' krijgt nu wel een erg wrange lading pfffffff. Ik vecht voor een spoedig herstel en dank jullie allemaal voor zoveel liefde en warmte''.

De familie van Gordon is inmiddels op de hoogte gebracht van het ongeluk. Volgens Martin Heuckeroth (52), de broer van Goor, heeft de familie 'vol ongeloof' gereageerd op wat Gordon is overkomen. Martin: ,,We zijn erg geschrokken. Het is ernstig, maar hij is niet in levensgevaar. Desondanks is iedereen in rep en roer. We zijn benieuwd wie dit op zijn of haar geweten heeft. Doorrijden na zo'n crash is het laagste van het laagste. Wie zoiets doet is een regelrechte rat''.