Volledig scherm
Gordon Heuckeroth. © ANP Kippa

Gordon ontvangt eerste exemplaar biografie bij sobere overhandiging

Gordon heeft het eerste exemplaar van zijn biografie binnen. De presentator kreeg het boek zonder feestje of champagne uit handen van een medewerkster van de uitgeverij, zo laat hij zien in een video op Instagram. ,,Ik hoef geen feestje, helemaal niks", aldus Gordon.

De biografie van Gordon ligt vanaf volgende week woensdag in de winkel. Om de release toch een beetje te vieren doet hij een signeersessie, in de nacht van 27 op 28 februari bij een boekhandel in Amsterdam-Noord. ,,De Febo twee deuren verder is dan ook open dus er zijn allemaal lekkere hapjes, en er is ook champagne! Dus kom gezellig langs om het mee te vieren", aldus Gordon.

In het boek spreekt Gordon onder meer over zijn cocaïnegebruik, zo werd eerder al duidelijk. "Maar geloof me, het boek is zoveel meer dan die excessen die genoemd worden. Het is het verhaal van mijn leven en dat was niet altijd gevuld met louter vreugde en plezier", zo zei hij eerder.

De eerste maar dan echt!! #gordonbiografievaneenentertainer #lebowski #trots #storyofmylife #gebogenmaarnooitgebroken #endoor

Een foto die is geplaatst door null (@gordonheuckeroth) op

De tekst gaat verder onder de foto's.

Gordon stond de afgelopen weken volop in de schijnwerpers. Zo kreeg hij dit weekeinde te maken met kritische fans, omdat hij een selfie met ontbloot bovenlijf had bewerkt. 

Vorige week stond in showbizzland in het teken van de verkeringssoap van de voormalig zanger. Gordon had zelf op Instagram bekend gemaakt dat hij een relatie had. Dit werd door zijn 'zogenaamde' vriendje daarna ontkend, waarna er over en weer met modder werd gegooid.