Volledig scherm
© William Rutten

Gordon wordt geroosterd in Nederlandse The Roast

Comedy Central gaat een Nederlandse versie van The Roast maken. De eerste hoofdgast van het programma, waarin beroemdheden er op komische wijze hard van langs krijgen van hun collega's, is Gordon.

De presentator en zanger noemt het een 'onwijs grote eer' dat hij als eerste 'geroosterd' mag worden. Gordon was al fan maar na zijn bezoek aan de Amerikaanse versie waarin kort geleden Rob Lowe te grazen werd genomen, is hij helemaal om. Volgens hem gaat de Nederlandse Comedy Central het net zo aanpakken. ,,We gaan het exact hetzelfde doen. Er komt een grote gala-avond met rode loper", aldus Gordon in RTL Boulevard.

Wie er in het panel komt te zitten die Gordon het vuur na aan de schenen mag leggen, is nog niet bekend. De presentator hoopt zelf op Chantal Janzen, Claudia de Breij en Bridget Maasland. Ook over de onderwerpen heeft hij al nagedacht. Volgens Gordon zullen zeker zijn drugs- en alcoholverleden en zijn ziektes aan bod komen. The Roast of Gordon is eind dit jaar op televisie te zien.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
9276 stemmen