Volledig scherm
Janine Elschot wordt gespeeld door Caroline de Bruijn © Ruud Janssen

GTST komt met luisterboek als spin-off

Goede Tijden, Slechte Tijden krijgt een spin-off in de vorm van een luisterboek. Janine Elschot, gespeeld door actrice Caroline de Bruijn, lanceert vanavond in soapdorp Meerdijk het door haar geschreven luisterboek Kwaad Bloed. Fans kunnen het ook in het echt beluisteren.

Fans kunnen het verhaal beluisteren via Storytel, meldt RTL. Fictie en werkelijkheid lopen volgens de zender in elkaar over als heftige gebeurtenissen uit het boek dan ook nog eens in Meerdijk plaatsvinden.

De thriller Kwaad Bloed gaat over vier oude vrienden die na jaren weer bij elkaar worden gebracht nadat zij allen een rode envelop op de deurmat vinden. Al snel worden hun rustige levens overhoop gegooid. Het boek van Janine zet vervolgens Meerdijk op zijn kop wanneer, net als in het luisterboek, enkele GTST-personages ook een rode envelop ontvangen. Als er dan ook nog iemand in het boek wordt vermoord, is de  vraag welke geliefde Meerdijker hetzelfde lot treft.

De eerste drie hoofdstukken van het luisterboek, ingesproken door Janine Elschot, staan vanaf de lancering in de serie op www.gtst.nl/kwaadbloed. De rest van het boek is te beluisteren via Storytel. Elk hoofdstuk eindigt met een cliffhanger, zoals de kijker ook gewend is van de serie.

Volledig scherm
Omslag van luisterboek Kwaad Bloed © RTL
  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7307 stemmen