Volledig scherm
Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn een setje. © Instagram Dorian Bindels

GTST-sterren Bertrie en Dorian zijn een setje

De liefde vierde gisteren hoogtij. Ook bij GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga heeft cupido raak geschoten: de twee maakten gisteravond bekend een stelletje te zijn. ‘Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor.. Happy Valentijn', schreef de actrice bij een video waarin ze met Dorian te zien is.

De tortelduifjes hebben op de set van Goede Tijden, Slechte Tijden weinig met elkaar te maken, maar de vonk  tussen Bindels en Wierenga is toch overgeslagen. Het kersverse setje maakte gisteren dan ook, op de dag van de liefde, bekend een koppel te vormen.

De 27-jarige Bindels deelde een foto met zijn volgers waarop zijn Bertrie hem een kus op zijn wang geeft. Veel tekst had hij niet nodig, een hartje was meer dan genoeg om het liefdesnieuws met haar fans te delen. Wierenga (30) slingerde een filmpje de wereld in. Daarin is te zien hoe ze zich stevig vasthoudt aan Bindels tijdens een date op de schaatsbaan. Het bijschrijft luidt dan ook: ‘Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor. Happy Valentijn!’

Het stel kan rekenen op veel felicitaties. Zo reageren collega's als Ferry Somogyi, Everon Hooi en Alkan Çöklü onder de foto's met hartjes en andere feestelijke emoticons.

Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor🔥❤️... Happy Valentijn 🥳🙌🏻...

5,541 Likes, 388 Comments - ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) on Instagram: "Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor🔥❤️... Happy Valentijn 🥳🙌🏻..."