Volledig scherm
R. Kelly in de rechtbank. © AP

'Gulle vriendin' R. Kelly wil geschonken borgbedrag terug

Valencia Love, de vrouw die claimde 'een goede vriendin' te zijn van R. Kelly en in februari 100.000 dollar borg voor hem betaalde, wil dat bedrag nu terugzien. 

Love zorgde er met haar gulle gift destijds voor dat de zanger op borgtocht de gevangenis mocht verlaten, nadat hij werd gearresteerd op verdenking van 10 verschillende gevallen van seksueel misbruik. Een rechter in Illinois wees haar verzoek tot teruggave echter af. Dit meldt The Chicago Tribune.

De vrouw wilde het geld terug omdat Kelly nu alsnog achter tralies is beland. Haar advocaat claimt dat ze naast de 100.000 dollar ook nog eens 50.000 dollar betaalde aan achterstallige alimentatie die de omstreden zanger schuldig was aan zijn ex-vrouw Andrea. Volgens Love heeft Kelly haar beloofd terug te betalen en was ze destijds niet op de hoogte van andere onderzoeken die tegen hem liepen.

Kelly zit momenteel vast in Chicago, voor onder meer het bezit van kinderporno. Ook zou hij minderjarige meisjes hebben aangezet tot seks.

  1. Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-foto Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Fans ontdekken ‘coke’ op Friends-fo­to Jennifer Aniston en staan compleet versteld

    Eerder was het Kim Kardashian met haar billen, nu heeft Jennifer Aniston (50) het internet ‘gebroken’ door lid te worden van Instagram en haar eerste openbare foto te delen. Het gesprek op het fotoplatform gaat echter over iets anders. Aandachtige volgers hebben een detail ontdekt op de Friends-foto die ze deelde en kunnen hun ogen niet geloven. ‘Wat een manier om je entree te maken op sociale media’, klinkt het. Wat is er aan de hand?

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (55%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (45%)
7258 stemmen