Volledig scherm
Guus Meeuwis © BRUNO PRESS

Guus Meeuwis gaat Down Under

Terwijl Nederland vandaag massaal Koningsdag viert, treedt Guus Meeuwis op in Australië. De Brabantse zanger geeft vandaag met zijn eigen band een speciaal koningsdagoptreden in Sydney. De naam: G’Day met een zachte G, een knipoog naar zijn jaarlijkse concertreeks Groots met een zachte G.

Meeuwis treedt eenmalig op in The Big Top Sydney, een concertzaal op het terrein van attractiepark Luna Park, aan de haven van Sydney. Illustere collega’s als Bruno Mars en Armin van Buuren gingen de Brabander op deze locatie voor.

Meeuwis, die een mini-vakantie maakt van zijn trip Down Under, kwam naar Australië op initiatief van een groep Nederlanders in dat land. Met hun actie ‘Guus kom naar Oz’ trokken ze vorig jaar zoveel aandacht dat de zanger toehapte. ,,We gaan zorgen voor een onvergetelijke Koninsdag in Sydney’’, aldus Meeuwis, die ondanks zijn Nederlandstalige repertoire vaker over de grens optrad. Zo zong hij in 2015 in de befaamde Royal Albert Hall in Londen en trad hij een jaar later op in Parijs.

Poll

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

Als mijn partner vreemdgaat, is relatie einde verhaal

  • Eens, een scheve schaats is niet te vergeven. (58%)
  • Oneens, zo'n uitstapje kan je samen overwinnen. (42%)
17836 stemmen