Volledig scherm
© ANP Kippa

Guus Meeuwis geeft concert in New York

Guus Meeuwis treedt 23 oktober op in New York. Het is een van de festiviteiten in het jubileumjaar 2020 waarin hij 25 jaar zanger is en met een speciale editie (12 en 13 juni) viert dat zijn concertreeks Groots met een Zachte G 15 jaar bestaat. Meeuwis komt in 2020 ook met een nieuw album. 

Het optreden in de Webster Hall in New York sluit aan bij eerdere internationale concerten in de Royal Albert Hall in Londen (2015) en L’Olympia in Parijs (2016). ,,Ik zag vroeger altijd T-shirts met London – Paris – New York, die laatste wilde ik graag nog aan mijn lijst toevoegen. In Webster Hall passen 1500 mensen en er hebben grootheden gestaan als Elvis, Frank Sinatra, U2, Sting en Prince. Het lijkt op Paradiso, het is zelfs nog van Al Capone geweest.’’

  1. Honderdplusser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Honderd­plus­ser Lenie verovert harten bij De Wereld Draait Door

    Gordon trekt voor zijn nieuwe programma 100 Jaar Jong opnieuw op met een groep ouderen, zo vertelde hij vanavond aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in De Wereld Draait Door. De presentator gaat op zoek naar het geheim van honderdplussers die nog altijd jong van geest zijn. Voor de gelegenheid had hij Lenie (101) meegenomen naar de studio, die meteen een gooi deed naar de plek van 'tafeldame’, tot hilariteit van de kijker.

Poll

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

Wie moet Expeditie Robinson winnen?

  • Eva Cleven (22%)
  • Hugo Kennis (60%)
  • Shary-An Nivillac (18%)
6014 stemmen