Volledig scherm
Gwen van Poorten © ANP

Gwen kan goed knutselen, Douwe geeft zijn boot een nieuwe naam

ShowbytesKorte updates van de sterren op sociale media - wij smullen ervan. In de rubriek Showbytes struint de showredactie het web af voor de gekste, mooiste en opvallendste posts van bekend Nederland. Dit artikel wordt gedurende de dag vernieuwd.

Douwe Bob heeft vandaag zijn boot een andere naam gegeven. ‘Omgedoopt tot de naam van m'n lieve mama, Ellen’, schrijft hij.

Hij heeft nog geen zwemdiploma, maar André Hazes jr. gaat als een jekko. Het ventje viert vakantie met zijn ouders en zwemt zelfstandig (wél met bandjes) naar zijn vader toe.

Wat is ze toch handig hè, die Gwen van Poorten. De presentatrice heeft een machine in elkaar geflanst die met een papiertje over haar rug kriebelt. Er rest een vraag: hoe moet Gwen het ding noemen?

Geluksvogel! Wietze de Jager heeft een airco weten te scoren. 'Lekker slapen’, maakt hij zijn volgers jaloers.

Het is vandaag érg warm, maar Kim Feenstra heeft maar een paar eisen. ‘Natuurlijk licht, goede make-up, een klein windje en positieve vibes‘.

Naomi van As en Sven Kramer moeten scherp blijven: dochter Kae kan sinds kort staan en ze is niet meer te stoppen.

Het lijkt erop dat Humberto Tan vakantie viert. En de presentator is zo te zien helemaal in zijn nopjes, wordt duidelijk door een foto die hij deelt. ‘Mood', schrijft hij terwijl hij voorzichtig een lachje tevoorschijn tovert op het kiekje.

Jim Bakkum is maar wat trots op zijn vrouw en ‘melkmachine’ Bettina Holwerda. Ook op vakantie houdt ze de melkmachine draaiende  voor dochtertje Molly.

Birgit Schuurman draait er niet omheen, niet Moeder Natuur maar lingeriekoningin Marlies Dekkers bezorgde haar een pronte boezem.

Katja Schuurman moet nodig wat slaap inhalen, na een intens huwelijksweekend en drukke tijden...

Twee blije eitjes op reis, Nicolette van Dam en haar man Bas Smit.

Famke Louise gooit het over een andere boeg.

Tatum Dagelet wil best nog een keer trouwen, maar alleen met Channing Tatum want dat geeft haar de mooiste naam ooit.

Hondenvriend Gordon heeft een nieuw liefje in bruikleen.

Yolanthe Cabau gaat voor sieraden en een bak positieve energie op de dinsdagochtend.