Volledig scherm
© AP

Gwyneth Paltrow (45) gaat weer trouwen

Actrice Gwyneth Paltrow stapt voor de tweede keer in het huwelijksbootje. De 45-jarige Amerikaanse kondigde vandaag haar verloving met producer-scenarioschrijver Brad Falchuk (46). Het stel laat aan Good Morning America weten 'ongelooflijk gelukkig' te zijn.

Paltrow verklapte het nieuws via Instagram bij een zwart-witfoto van haar en haar aanstaande echtgenoot, die dient als cover van het magazine Goop. Veel woorden wilde ze er niet aan kwijt, maar het icoontje van een verlovingsring zei genoeg.

De trouwplannen komen als een verrassing, omdat de twee niet vaak samen werden gezien. Amerikaanse showbizzsites linkten ze wel aan elkaar. 

Voor zowel Paltrow als Falchuk wordt het hun tweede huwelijk. De actrice was van 2003 tot 2016 getrouwd met Coldplay-zanger Chris Martin en kreeg met hem twee kinderen: Apple (13) en Moses (11). Uit zijn huwelijk met Suzanne kreeg Brad ook twee kinderen: Brody en Isabella.

Falchuk bedacht samen met Ryan Murphy de televisieserie Nip/Tuck en de musicalserie Glee.

💍

Een foto die is geplaatst door null (@gwynethpaltrow) op

  1. Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids
    update

    Yosina Rumajauw (11) winnares van zevende seizoen The Voice Kids

    De 11-jarige Yosina Rumajauw - met roots in de Indonesische provincie West-Papoea - heeft vanavond het zevende seizoen van de RTL4-talentenjacht The Voice Kids gewonnen. Het nachtegaaltje uit de Overijsselse plaats Olst, dat sinds haar blind audition al werd genoemd als topfavoriet, werd door de tv-kijkers thuis getrakteerd op de meest stemmen. Yosina kreeg niet alleen de hoogste eer maar ook een studiebeurs van 25.000 euro. Ook mag ze een single opnemen.