Volledig scherm
© Screenshot NPO

Half miljoen kijkers smullen van Sabia in Ranking the Stars

Ruim een half miljoen kijkers stemden gisteravond af op de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ranking the Stars op NPO3. De BNN-show met Paul de Leeuw als presentator staat op de dertiende plaats in de dagelijkse 'ranking' van Stichting KijkOnderzoek.

Dit seizoen (10-jarig jubileum) ontvangt Paul de Leeuw in wisselende samenstelling Sabia Engizek, Ajouad El Miloudi, Bridget Maasland en Jörgen Raymann. Ook Patty Brard, Frank van der Lende, Jan Versteegh, Loiza Lamers, Tim den Besten en Wibi Soerjadi behoren dit jaar tot het bataljon BN'ers dat laat weten hoe ze over zichzelf én elkaar denken.

Op Twitter werd vooral gesproken over 'deelnemers met een laag iq', maar dat het tv-programma een guilty pleasure is waar graag naar gekeken wordt blijkt ook uit de tweets. Sabia is toch niet de kille tante die ze soms in de roddelbladen lijkt. Integendeel, de brunette is een goedlachse deelnemer die ook nog eens behoorlijk openhartig was. Bij de vraag 'Voor wie is seksualiteit niet meer belangrijk?' rankten veel deelnemers Sabia vrij laag, omdat haar roerige liefdesleven bij menigeen bekend is. Maar toen Jan Versteegh vroeg wanneer de ex van Rafael van der Vaart voor het laatst 'sexytime' had, gaf ze als antwoord: 'Vorig jaar augustus'.

Sportzondag
Sport heeft het gisteren ook goed gedaan op televisie. Naar de vijftiende etappe van de Tour de France keken ruim een miljoen mensen. Ook Andere Tijden Sport, met een documentaire over de in 1998 plotseling overleden atlete Florence Griffith-Joyner, trok veel kijkers. Naar De Avondetapppe keken er 1,1 miljoen.

Hart van Nederland kwam met een speciale aflevering over de MH17. Zondag was het precies twee jaar geleden dat het toestel boven Oekraïne uit de lucht werd geschoten. Er keken zondag 357.000 mensen naar.

Volledig scherm
© ANP
  1. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’