Erica Renkema.
Volledig scherm
Erica Renkema. © Brunopress

Hallmark haalt kaarten met quotes Meilandjes offline na anti-islamuitspraken Erica

UpdateHallmark heeft kaarten die gebaseerd zijn op teksten van de Meilandjes van de site gehaald. Het bedrijf kon zich niet vinden in Erica Renkema’s uitspraken over de islam in haar biografie. Na het offline halen ligt Hallmark opnieuw onder vuur, zegt Renkema, ‘maar dan uit andere hoek’.

158 reacties

 • S. Ophuijsen

  1 jaar geleden
  Mevrouw Meiland denkt: ik ben nu beroemd dus kan ik alles zeggen. Maar zo werkt het helaas niet. Maar ik denk nadat zij daar wakker van zal liggen.
 • Willem Hart

  1 jaar geleden
  Hallmark heeft niet goed gehandeld. Ze hadden die domme Meiland kreten nooit op hun kaarten moeten zetten. Dan hadden ze ze nu ook niet uit de handel hoeven halen.
 • Patrick van der Velden

  1 jaar geleden
  Je mag je mening geven, maar je wordt gelijk afgestraft. Tegenwoordig mag er niks meer gezegd worden. Jammer.
 • Sandra Wiegman

  1 jaar geleden
  Erica heeft al besloten voor deze vrouwen dat ze onderdrukt worden. Deze vrouwen zijn hoogopgeleide vrouwen die zich in de islam hebben verdiept en dus ook prima de keuze voor zichzelf kunnen maken. Erica doet alsof alles opgelegd word. Ik neem Erica niets kwalijk, want als je eerst je man dood wil steken daarna dood wil schieten, omdat hij toegeeft homo te zijn en dit in je boek deelt met de wereld. Dan is de frustratie blijkbaar zo hoog dat ook de moslims niet ontkomen. Hallmark respect👍
 • Dik Lange

  1 jaar geleden
  In de VS is dit bedrijf ook al gezwicht voor kritiek van gelovigen. Daar is een reclame van een kussend lesbisch stel teruggetrokken na drijgende boycot.