Volledig scherm
PREMIUM
© ANP

Hans Klok: Ik heb geen Pamela meer nodig

interviewMet een reprise van zijn House of Horror-show neemt Hans Klok afscheid van Nederland. De illusionist (49) waagt een tweede poging in entertainment-mekka Las Vegas. ,,De American Dream bestaat echt!’’

,,Als het mij niet lukt in Las Vegas, wie dan nog wel?’’, merkt Hans Klok na een uur praten op. Hij is, constateert hij zelf, ‘vol zelfvertrouwen’ over zijn tweede poging ’s werelds entertainmenthoofdstad te veroveren. Eerst nog een reprise van zijn griezelshow House of Horror en dan verhuist de illusionist opnieuw naar de Amerikaanse gokstad.

  1. Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf
    video

    Máxima swingt in zonnig Zeeland mee met Bløf

    Zeeland is binnenkort de meest swingende en zingende provincie van het land. Die conclusie kon koningin Máxima vamdaag trekken na haar bezoek aan de Lasloods in Vlissingen. Daar werd in haar aanwezigheid en die van 550 scholieren het lokale convenant getekend dat er voor moet zorgen dat (bijna) alle Zeeuwse basisschooljeugd structureel muziekonderwijs krijgt. Het aanstekelijke enthousiasme in de volgepakte loods beloofde veel muzikaal vuurwerk in de komende jaren.