Hans Klok in onzekerheid: ‘Las Vegas is een spookstad’

Neerlands grootste illusionist Hans Klok (51) verkeert in Las Vegas in grote onzekerheid nu zijn show in het Amerikaanse gokwalhalla door de coronacrisis is stilgelegd. ,,Hoe lang gaat dit duren? Komen de mensen straks nog wel?”

The Big Apple Coaster, de achtbaan voor hotel New York in Las Vegas, staat stil. Het beeld is kenmerkend voor de situatie in de gokstad. ,,De Strip is verlaten, alleen op sommige kruispunten staat politie. Casino’s, hotels, restaurants, alles is gesloten. De meeste lichten zijn gedoofd. Het is bizar. Las Vegas is veranderd in een spookstad”, laat Hans Klok weten vanuit Amerika.

  1. Dit is waarom we zo gefascineerd zijn door BN’ers
    PREMIUM
    Column

    Dit is waarom we zo gefasci­neerd zijn door BN’ers

    Er zijn weinig subgroepen met wie we zo’n haat-liefdeverhouding hebben als met Bekende Nederlanders, kortweg BN’ers. We zetten ze op een voetstuk, aanbidden ze, zijn jaloers op hun goedbetaalde, glamoureuze leventjes in de spotlights en dichten ze bovenmenselijke eigenschappen toe. Maar oh wee als ze een faux pas begaan. Dan vallen ze hard, heel hard en is de toorn en het leedvermaak navenant. Humberto, Marco, Bridget – ze kunnen er allemaal over meepraten.