Angela de Jong.
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong. © Shody Careman

Hans uit Ik Vertrek XL overleed veel te jong, maar gek genoeg zie ik hem als een gezegend mens

Angela Kijkt TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

23 reacties

 • N. Garrara

  2 maanden geleden
  @Riet, de taal helpt, maakt alles eenvoudiger, maar doorzettingsvermogen is toch het allerbelangrijkste. Je komt serieus in situaties terecht, die je nooit had kunnen bedenken. Dat is eigenlijk ook het mooie ervan, het avontuur.
 • Riet

  2 maanden geleden
  Wij kijken deze tv, omdat we bevestigd willen zien, dat onze keuze om het niet te doen, de juiste is. Of dat waar is, betwijfel ik. Moet eerlijk bekennen dat ik vaak in de eerste aflevering al roep dat dit nooit zal werken, maar doorzettingsvermogen is toch belangrijker dan de taal beheersen... schijnbaar. En dat hebben ze in grote hoeveelheden. Chapeau.
 • F.K. Van Bercum

  2 maanden geleden
  De beste stuurlui staan aan wal..mensen weet dat er door dit programma geknipt en geplakt wordt tot het een aaneenschakeling is van rampen en calamiteiten, ondersteund door vioolmuziek.. Want hoe er elke dag heerlijk in de zon gegeten wordt en gelachen is natuurlijk geen boeiende tv. Ja dat huis op Bonaire duurt te lang en het project in Italië is groot..maar wat gaat nou wel van een leien dakje in het leven? (Inkoppertje ,huis in Italië niet) zonder wrijving geen glans.
 • N. Garrara

  2 maanden geleden
  Nu ik zelf naar Italië geëmigreerd ben, begrijp ik beter waarom er zoveel fout gaat. Ik heb dan nog het geluk dat mijn echtgenoot Italiaans is, maar hij was ook al weer bijna 20 jaar weg uit Italië. Het is nog niet zo eenvoudig om hier iets voor elkaar te krijgen. Soms belooft iemand je wat, maar hoor je nooit meer wat terug of het wordt steeds uitgesteld. Als je toch volhardt, krijg je er toch heel veel voor terug. We hebben veel lieve mensen ontmoet en ons huis wordt prachtig. Geen spijt hier.
 • Astrid Beek

  2 maanden geleden
  @R van Hees: Emigreren is niet iets voor 'de meesten van ons', het is maar een handjevol mensen. Per jaar vertrekken er ongeveer 150.000 mensen uit Nederland, waarvan ong. 1/3 geboren Nederlanders. Van die ong. 50.000 komen de meesten uiteindelijk toch weer terug, de helft zelfs al na een jaar.