Elizabeth, Meghan en Harry.
Volledig scherm
Elizabeth, Meghan en Harry. © AP

Harry en Meghan: Intiem koosnaampje van Queen hadden we nooit gebruikt zonder toestemming

updateDe Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hebben koningin Elizabeth nooit toestemming gevraagd om haar intieme koosnaampje Lilibet ook aan hun pasgeboren dochter te geven. Dat zegt een bron binnen het paleis tegen het doorgaans goed ingevoerde BBC News. Harry zegt wel degelijk de zegen van zijn oma te hebben gevraagd en zou juridische stappen overwegen.

14 reacties

 • Erik Hoogeweij

  2 weken geleden
  @CCTacke: verkeerde verontwaardiging. Het is in het koninklijk huis daar regel dat de queen zich bemoeid met de namen van de (achter)kleinkinderen. So be it!
 • Chris Almekinders

  2 weken geleden
  En door....... !!
 • Norbert Schooten

  2 weken geleden
  Stop alstublieft om deze mensen nog meer aandacht te geven.
 • J. Ginder

  2 weken geleden
  En dat is precies de reden waarom ons Oranje koningshuis gewoon de familiezaken buiten de pers houden. Oke, daar gaat wel eens wat fout in hun handelen, maar zoals ze in het VK over elk 'verkeerd' dingetje van een royal te keer gaan, slaat echt alles. Maar ja, roddelen kunnen ze daar als de beste.
 • CC Tacke

  2 weken geleden
  Sinds wanneer heb je toestemming nodig om iemand een naam te geven? Elke burger mag kinderen naar koningshuis leden vernoemen maar een kleinkind van je mag niet naar zijn overgrootmoeder?