Volledig scherm
Meghan en Harry © REUTERS

Harry en Meghan voor het eerst samen in openbaar na stapje terug

De Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan zijn voor het eerst weer samen in het openbaar verschenen nadat ze een stapje terug hebben gedaan binnen het Britse koningshuis. Het koppel was gisteravond aanwezig bij een evenement van de bank JP Morgan in Miami, bevestigt Buckingham Palace aan Amerikaanse media.

De komst van de hertog en hertogin van Sussex was niet aangekondigd en de beveiliging tijdens het evenement was streng. Zo zijn er vooralsnog geen foto's van het koppel gedeeld. Ook de speech die Harry zou hebben gegeven, is niet gepubliceerd. Waarover de prins sprak, is ook niet bekendgemaakt.

Harry, Meghan en hun zoontje Archie verblijven sinds een paar weken in hun nieuwe thuisland Canada. Het gezin zou daarnaast op zoek zijn naar een woning in Los Angeles om in de zomer te betrekken.

Lees alle artikelen over de Megxit in ons dossier

  1. Hoe twee doodnormale mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’
    PREMIUM

    Hoe twee doodnorma­le mannen als royals trouwden: ‘Zelfs Marijke Helwegen keek haar ogen uit’

    In luxe en weelde trouwen als Willem-Alexander en Máxima of als Harry en Meghan: voor veel mensen slechts een droom, maar voor twee doodnormale, jonge mannen werd het toch echt werkelijkheid. Rotterdam was donderdag het decor van een spektakel dat zijn weerga niet kende, inclusief een koninklijke escort, elegante kostuums en een bonte verzameling van BN’ers. ,,Het was sprookjesachtig, liefdevol, heerlijk over de top, maar bovenal: perfect.”