Britney Spears.
Volledig scherm
Britney Spears. © Britney Spears

‘Hartverscheurende’ Britney-docu stemt Net 5-kijkers droevig

updateDe veelbesproken documentaire over Britney Spears heeft gisteravond 394.000 kijkers getrokken op Net 5. Het totale bereik, oftewel het aantal mensen dat minimaal één minuut van de docu zag, was met 924.000 opvallend hoog voor de kleine zender. Veel kijkers waren onder de indruk van de film, bleek uit de vele tweets.

1 reactie

 • Lisman

  2 jaar geleden
  Heel erg zielig, voor zo'n leuke meid. Jammer dat je niks vd kinderen ziet. Schandalig hoe de pers met haar omgaat.
 1. ‘Documentaire Framing Britney Spears is stempel onderzoeksjournalistiek onwaardig’
  Podcast

  ‘Documen­tai­re Framing Britney Spears is stempel onderzoeks­jour­na­lis­tiek onwaardig’

  ,,Als je de documentaire Framing Britney Spears van The New York Times kijkt, dan word je wel heel erg in de hoek geduwd van Britney, die het slachtoffer is van haar vader”, zegt podcastmaker Charlene Heezen in de nieuwe aflevering van Bingewatchers. ,,Maar het verhaal is niet compleet. Ze doen alsof haar vader er in haar hele leven niet was, maar dat klopt niet.” Kevin Goes voegt eraan toe dat dit een product is van de onderzoeksredactie van The New York Times, maar ‘ze spreken eigenlijk helemaal niemand die dichtbij Britney staat, dus klopt het allemaal wel?’
 2. ON: Andere omroepen sluiten stem van 'miljoenen Nederlanders' uit

  ON: Andere omroepen sluiten stem van 'miljoenen Nederlan­ders' uit

  Ongehoord Nederland verwijt de collega-omroepen die op journalistiek niveau niet meer willen samenwerken en praten met de aspirant-omroep hiermee ‘het geluid van miljoenen Nederlanders’ uit te sluiten. Dat stelde presentatrice Raisa Blommestijn vandaag in de uitzending van Ongehoord Nieuws. Zij noemt het besluit van omroepen WNL, MAX en KRO-NCRV om de samenwerking te verbreken van ‘zeer bedenkelijk niveau’.

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
26145 stemmen