Volledig scherm
Drakenkoningin Daenarys Targaryen en Missandei (rechts) © HBO

HBO maakt morgen uitzenddatum GoT bekend

HBO houdt fans van Game of Thrones op ludieke wijze aan het lijntje. Het televisienetwerk maakt morgen duidelijk vanaf welke datum het achtste seizoen van Game of Thrones op de buis is.

HBO maakte op social media bekend dat de premièredatum voor aanvang van het nieuwe seizoen True Detective wordt bekendgemaakt. Dat Game of Thrones in april terugkeert, is al bekend, maar of dat begin of eind van de maand is, is nog een vraagteken.

Hoewel fans van de serie na morgen weten vanaf wanneer ze de laatste zes afleveringen kunnen zien, is het nog maar de vraag of er dit weekeinde ook al een trailer wordt gedeeld. Volgens The Wrap is HBO van plan de kijkers ook daarmee aan het lijntje te houden en komt er morgen alleen een teaser.

HBO-CEO Richard Plepler liet eerder al weten dat het laatste seizoen zes afleveringen zal bevatten. “Maar het zal zijn alsof je naar zes films kijkt”, aldus Plepler.

Bekijk hier de trailer van het laatste seizoen van Game of Thrones:

  1. Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    Stylist Chiel Harten in elkaar geslagen en beroofd

    De Rotterdamse tv-persoonlijkheid Chiel Harten is gisterochtend in Amsterdam mishandeld en beroofd. Chiel deelt een foto van zijn gehavende gezicht en doet in een uitgebreid bericht op Facebook zijn verhaal. Hij hoopt daarmee massaal aandacht te creëren voor dit soort gebeurtenissen. ‘Mijn maatje probeerde de vier jongens nog aan de kant te duwen, op dat moment renden ze lachend weg en riepen ze: ‘GAYS EASY!’’, zo schrijft Chiel, die nu met een hersenschudding en een gebroken neus kampt.
  2. Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Vader Anna Nooshin overleden: Ik had gehoopt je nog een keer te zien

    Anna Nooshin heeft gisteren in een emotioneel bericht op Instagram laten weten dat haar vader is overleden. De 32-jarige vlogster wist dat er een dag zou komen dat hij haar zou verlaten, maar nu het moment daar echt is heeft ze het er moeilijk mee. ‘Toch had ik stiekem gehoopt je nog een keer te mogen zien of te vasthouden. Ondanks het verleden en de afstand tussen ons besef ik me nu hoeveel ik op je lijk, hoeveel ik je heb gemist en hoeveel ik je nog ga missen.’