Volledig scherm
André van Duin en Martin Elferink tijdens de uitreiking van de Nipkowschijf, in 2018. © ANP Kippa

Heel Holland Bakt staat stil bij overlijden echtgenoot André van Duin

Heel Holland Bakt besteedt in de uitzending van aanstaande zondag aandacht aan het overlijden van de echtgenoot van André van Duin. Martin Elferink overleed maandag op 55-jarige leeftijd aan de gevolgen van botkanker.

Volgens een woordvoerster van Omroep MAX wordt aan het einde van de aflevering stilgestaan bij het overlijden van Martin. Dit omdat de opnames van de bakshow afgelopen zomer al plaatsvonden.

Elferink overleed volgens Van Duin ‘na een kort en slopend ziekbed’. ,,De strijd tegen de vreselijke ziekte kanker heeft Martin verloren, maar onze liefde voor elkaar is onoverwinnelijk”, stelde de presentator maandag in een verklaring. Dat zijn echtgenoot ziek was, kwam afgelopen zomer aan het licht toen Martin spontaan zijn sleutelbeen brak. 

Vorige maand besteedde Heel Holland Bakt aandacht aan wijlen presentatrice Martine Bijl, die op 30 mei vorig jaar overleed. André zette een foto van haar neer in de baktent. ,,Zo is ze er toch een beetje bij’’, zei hij, nadat hij een kus op de foto drukte.

  1. Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Johnny Depp stuurde woedende smsjes over verdrinken en verbranden Amber Heard

    Tijdens een hoorzitting in de Londense rechtbank zijn nieuwe details bekendgemaakt over de tumultueuze relatie tussen Johnny Depp (56) en z’n ex Amber Heard (33). Hij suggereerde haar - al dan niet met een knipoog - te verdrinken en te verbranden. Dat valt op te maken uit smsjes die Depp in 2013 naar een goeie vriend stuurde, schrijft The New York Post op basis van de rechtszitting. De ex-geliefden zijn al een hele tijd in een juridische strijd verwikkeld over beschuldigingen van huiselijk geweld.