Volledig scherm
© AFP/EPA

Heftige Beyoncé-tweet Rihanna zorgt voor ophef

Een merkwaardig Twitterbericht van superster Rihanna (27) heeft voor de nodige opschudding gezorgd in showbizzland. De hitzangeres schreef woensdag dat ze 'het' zou hebben gedaan met rapper Jay Z (45): sinds 2008 de echtgenoot van Beyoncé. ,,Ik heb met je man gen**kt'', twitterde RiRi, doelend op de enige man in het leven van Beyoncé.

Of het om een echt bericht van Rihanna gaat is niet helemaal duidelijk. Op haar Twitteraccount is de tweet onvindbaar of verwijderd, maar het zou ook kunnen gaan om een bericht dat feitelijk nooit heeft bestaan. Amerikaanse entertainmentsites vermoeden dat iemand de gewraakte tweet op vakkundige wijze heeft gemaakt en een afbeelding daarvan via sociale media heeft verspreid. Maar de optie - dit was een echt bericht van Rihanna - wordt ook nog opengehouden.

Hoe dan ook zijn fans van de zingende dames verbijsterd. Op social media zijn de reacties divers. ,,Lekker eerlijk'', schrijft iemand. Weer een ander: ,,Rihanna? Wat doe je nu in vredesnaam''.

De afgelopen maanden dook regelmatig het bericht op dat Rihanna 'iets' zou hebben gehad met Jay Z. Ze zouden het bed hebben gedeeld, terwijl de rapper al getrouwd was met Beyoncé (33). Verder zou Beyoncé niet bepaald blij zijn met het nieuwe nummer Bitch Better Have My Money van Rihanna. De tekst daarvan zou een verwijzing zijn naar haar verstoorde relatie met Beyoncé.

Rihanna, Beyoncé en Jay Z, die al jaren goed bevriend is met RiRi, hebben nog niet op de tweet gereageerd. Volgens de DailyMail kunnen er nu twee dingen gebeuren. Of we horen er nooit meer iets van, of de wereld kan zich opmaken voor één van de grootste 'bitchfights' ooit.