Volledig scherm
Heidi Klum © AFP

‘Heidi Klum (45) zwanger van vijfde kind’

Het Duitse topmodel Heidi Klum (45) zou zwanger zijn van haar vijfde kind. Dat Heidi en haar 16 jaar jongere verloofde Tom Kaulitz samen hun eerste kindje verwachten, zegt modeontwerper Wolgang Joop, een goede vriend, tegen RTL Deutschland.

Al een paar dagen zingen de geruchten rond dat het model en America's Got Talent-jurylid zwanger is. In een interview beantwoordt Wolfgang Joop de vraag of dat gerucht klopt met: ,,Ik denk het wel! Tom heeft het mij gezegd!” Joop en Klum zaten samen een tijdlang in de jury van Germany's Next Top Model  en zijn goed bevriend.

Heidi en de Tokio Hotel-gitarist (29) hebben het nieuws nog niet bevestigd, maar het is ook niet direct ontkent. In een Duitse talkshow deed Kaulitz deze week nog geheimzinnig. ,,Daar zeg ik niets over.” 

Heidi heeft uit eerdere relaties al vier kinderen. Ze kreeg Leni (14) met de Italiaanse zakenman Flavio Briatore en uit haar huwelijk met zanger Seal kwamen Henry (12), Johan (11) en Lou (8). Kaulitz vroeg het model vlak na kerst ten huwelijk. Volgens Heidi is haar aanstaande de liefste en zorgzaamste man ter wereld. ,,Ik kan me niet herinneren dat ik ooit gelukkiger ben geweest", zei ze in een interview.

Volledig scherm
Heidi Klum bij de Grammy's zondagavond © Getty Images
 1. Johan Derksen neemt het op voor Argon-trainer na racistische uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’
  Video

  Johan Derksen neemt het op voor Ar­gon-trai­ner na racisti­sche uitspraken: ‘Zou humor kunnen zijn’

  Johan Derksen heeft het vanavond opgenomen voor Argon-trainer Ron van Niekerk, nadat de voltallige spelersgroep van de Mijdrechtse eersteklasser besloot niet met hem door te willen gaan na racistische uitlatingen van Van Niekerk tijdens een wedstrijd. ,,Het zou humor kunnen zijn. Er zijn mensen die hele cynische humor hebben”, zei Derksen in het programma Veronica Inside.

poll

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

Welke film gaat er met een Oscar vandoor?

 • A Star is Born (14%)
 • Black Panther (8%)
 • Bohemian Rhapsody (56%)
 • BlacKkKlansman (2%)
 • Green Book (7%)
 • The Favourite (4%)
 • Roma (8%)
 • Vice (1%)
6285 stemmen