Volledig scherm
© Instagram/PR

Heidi Klum zonnebaadt met opblaashaai tussen de benen

Het van oorsprong Duitse supermodel Heidi Klum (42) en haar nieuwe vriend, de schatrijke New Yorkse kunsthandelaar Vito Schnabel (28), zetten momenteel flink de bloemetjes buiten in de havenplaats Saint-Tropez aan de Franse Côte d'Azur. De tortelduifjes zijn al gespot op een superdeluxe jacht en in een kano. Maar nu is Heidi ook in haar eentje op de gevoelige plaat vastgelegd: zonnebadend op het strand met een biertje en een opblaashaai tussen haar wereldberoemde benen.

De opmerkelijke 'haai-foto's' van Heidi Klum en romantische kiekjes van het stel samen zijn zondag gepubliceerd door de DailyMail. Kennelijk is het opblaasmonster een leuke nieuwe aanwinst. Het model zette er namelijk een komisch fotootje van op Instagram. Daarop is ze overigens zelf niet te zien. Wel een vriend die op de rug van de haai van een jacht af springt. Het gaat om de Amerikaanse kunstenaar Jeff Elrod die een goede vriend is van Schnabel.

Heidi Klum heeft na haar scheiding van zanger Seal (51) in 2014 al weer een jaar een stabiele liefdesrelatie met Vito. In een interview met het blad People zei de blondine onlangs haar nieuwe liefde te beschouwen als grote 'inspiratiebron' voor haar werk. ,,Als ik voor de camera's sta, denk ik altijd aan hem. Daardoor ontstaat eigenlijk vanzelf mijn gelukkige uitstraling''.

Heidi is moeder van vier kinderen. Samen met Seal heeft ze Henry (9), Johan (7) en Lou (5). Uit een eerdere realtie heeft ze nog dochter Leni (10).