Volledig scherm
© Shody Careman

Hélène Hendriks tekent voor vijf jaar bij Talpa

Hélène Hendriks (37) heeft zich voor vijf jaar verbonden aan Talpa Network. Zij zal voornamelijk te zien bij Veronica waar ze sportprogramma’s gaat presenteren. Hendriks komt van FOX Sports, waar ze komend seizoen twee dagen per week te zien blijft.

Hendriks zal bij Veronica de ‘Glory Kickboxing’ evenementen presenteren. Op 21 juli zendt Veronica vanuit New York voor het eerst een Glory event uit. Hendriks wordt op dinsdag de vaste presentator van het programma rond de Champions League. Op de woensdagen zal zij langs de lijn staan bij de wedstrijd. Hélène Hendriks wordt ook het gezicht van het vrouwenvoetbal bij de interlands. Bovendien zal ze regelmatig aanschuiven aan tafel bij Veronica Inside, het programma van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

,,Hendriks is uniek", stelt John de Mol, de baas van Talpa Network. ,,Zij is ontwapenend maar ook vlijmscherp. Ze heeft humor en ze leeft voor de sport. Ze heeft een grote sportkennis die ze met veel passie deelt met de kijker. Dat heeft haar heel veel fans opgeleverd. Ik ben blij dat ze komt en ik verheug me op haar eerste uitzending."