Volledig scherm
Herman Brusselmans © anp

Herman Brusselmans (58) vindt Nederlandse liefde (24)

Er is eindelijk weer een nieuwe liefde in het leven van Herman Brusselmans: een Nederlandse studente van 24. De relatie is nog pril en veel wil de Belgische schrijver er niet over vertellen. ,,Ik ben voorzichtiger geworden.''

Velen herinneren zich de veelbesproken relatie van Brusselmans twee jaar geleden, toen hij verliefd werd op de 25-jarige Melissa, journaliste bij 'P-Magazine'. De mediastorm die losbarstte en het commentaar dat het koppel kreeg, deed hun relatie al na een paar maanden stranden.

,,Vandaar dat ik nu niet te veel details prijsgeef", licht Herman toe. "We gaan nu een paar weken met elkaar om. Ze komt uit Amsterdam en studeert in Brussel", zegt hij in de Belgische krant Het Laatste Nieuws.

Aantrekkingskracht
Op de vraag wat hem zo aantrekt in jonge vrouwen, zegt hij: ,,Ik wil een vrouw iets kunnen bijleren - haar op films en boeken wijzen die ze door haar leeftijd nog niet kent. En dan kom je eerder uit bij iemand die nog jong is, dan bij iemand die zelf al alles heeft meegemaakt."

,,24 jaar is veel te jong, dat weet ik ook wel", gaat hij verder. ,,Voor hetzelfde geld is het morgen gedaan. Maar de aantrekkingskracht tussen ons is groot, en we amuseren ons enorm goed met elkaar.''

 1. HBO en Jacksons blijven vechten over documentaire Leaving Neverland

  HBO en Jacksons blijven vechten over documentai­re Leaving Neverland

  Zender HBO en de nabestaanden van Michael Jackson blijven maar ruziën om de documentaire Leaving Neverland. De Jacksons stapten eerder dit jaar rond het verschijnen van de film, waarin de 'King of Pop' wordt beschuldigd van seksueel misbruik, naar de rechter en nu heeft HBO een nieuwe motie ingediend om de zaak te verwerpen. Dat meldt Variety. Eerder deed de zender al een poging om de zaak niet te laten voorkomen, maar dat verzoek werd afgewezen.
 2. De meest memorabele sterfscènes uit Tarantino-films op een rijtje
  582 doden

  De meest memorabele sterfscè­nes uit Tarantino-films op een rijtje

  Regisseur Quentin Tarantino (56) staat niet bepaald gekend om zijn lieflijke romantische komedies, maar eerder om snoeiharde gangsterfilms - zij het boordevol humor - waarin het bloed over het scherm spat. Ter ere van Tarantino’s nieuwste rolprent, Once Upon A Time In Hollywood, zetten we we nog eens zijn bloederigste scènes op een rijtje. We selecteren slechts één scène per reeds uitgebrachte film en sorteren we de lijst op de hoeveelheid doden per film.