Angela de Jong
Volledig scherm
PREMIUM
Angela de Jong © Shody Careman

Het deed fysiek pijn hoe Wopke Hoekstra zat te lijden bij Nieuwsuur

ANGELA KIJKT TVJournaliste Angela de Jong schrijft vijf keer per week een column over wat haar opvalt op tv.

33 reacties

 • Rene Audier

  2 jaar geleden
  Eens, Hoekstra werd gewoon gefileerd. En de man bleef daar opvallend rustig onder. Men liet een heel diagram met missers zien waarbij voor de zoveelste keer dat schaatsincident in Heerenveen. Het lijkt erop dat NPO-NTR dit met opzet doet om zo de VVD in handen van links te drijven want met rechts willen ze niet. Ik ben geen CDA 'er maar dacht, met die Wopke Hoekstra slaan ze wel een slag, een man met uitstraling, maar of dat nu nog zo is nu de NPO de nadruk heeft gelegd op al die missers.
 • Bert van der Stelt

  2 jaar geleden
  Eens!! Vooral Mariëlle Tweebeeke behoort voor mij sowieso tot een van de topjournalisten en beste interviewster van Nederland. Blijft altijd correct maar wel op het scherpst van de snede. Mag wel eens wat meer gewaardeerd worden. Had zij niet al eens een tijd een prijs gewonnen voor interview van het jaar? Met wie was dat ook al weer?
 • T. Essen

  2 jaar geleden
  Hoekstra is geen felle debater, het is de man van het compromis. Hij heeft onderschat hoe respectloos je wordt benaderd een man/vrouw kan zonder scrupules de meest belachelijke vragen stellen. met de intentie kan ik hem /haar onderuithalen. Ik denk dat Hoekstra straks gauw terugkeert naar het bedrijfslever en zijn trouwdag met Liselotte extra glans geven door haar op die dag ook die belofte te doen.
 • Henkels van Van Heerd

  2 jaar geleden
  Helemaal met Angela eens. Eindelijk worden er kritische vragen gesteld. Onbegrijpelijk dat de media dit jaren heeft nagelaten. Hoe meer lafhartige afzeggingen hoe beter de media het doet.
 • Willem Meerdink

  2 jaar geleden
  Eens met Angela, lang niet altijd maar wel met haar waardering voor Nieuwsuur. Top!

Poll

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

Welk programma moet volgens jou de Gouden Televizier-Ring winnen?

 • Even tot hier (63%)
 • Het jachtseizoen (14%)
 • De Bevers (23%)
22927 stemmen